• Roselily roze anouska kweker moerman lelies by decorum close up

Roselily Roze

Lelies in de kleur roze van de beste kwaliteit. bij Decorum koopt u de beste lelies van Nederland. Standaard levert Decorum dubbelbloemige zogeheten Roselily's. Roselily is een collectieve term voor dubbelbloemige- kwaliteits lelies met een subtiele licht-zoete geur.

€ 19,95
incl. BTW

Wil je een bericht toevoegen?

  • Max. 250 karakters
info
Vergeet niet je bericht op te slaan.
Aantal Niet op voorraad

Omschrijving

Lelies van Decorum zijn kwaliteitslelies Roselily. Een rooslily is een unieke dubbelbloemige Lelie met bijzondere karaktereigenschappen. Roselily bevat geen stuifmeel op de stempel en is daardoor niet zo sterk kruidig en geurend als traditionele lelies. De Roselily is licht zoet geurend en zijn bijzonder aantrekkelijk door de manier waarop deze lelie open bloeit. Als de lelie bloeit, lijken ze het meest op een roos. Vandaar dat de Roselily is vernoemd naar twee bloemen, namelijk de Roos en de Lelie.

De bloemen van Decorum zijn altijd uniek! Alleen de beste bloemen van de beste Nederlandse kwekers worden met de hand geselecteerd voor de beste kwaliteit. Bloemen van premium kwaliteit, speciaal geselecteerd door een Decorum kweker, wie wil dat nou niet? Deze prachtige Roselily’s hebben de naam Anouska en zijn een echte blikvanger in jouw huis!

Product specificaties:

  • Licht zoet geurende Lelies
  • Tenminste dubbelbloemig
  • Steellengte ca. 70 cm 
  • Aantal Lelies: 5 stuks 
  • Bezorgd in speciale Decorum verpakking
  • Voorzien van persoonlijke boodschap
  • Bloemenvoeding inbegrepen
  • Verzonden in een Freshbag
  • Bloemen direct van Decorum, de beste kwekers van Nederland

Duurzame bloemen met passie

De leliekwekerij van Decorum - Moerman Lilium - streeft iedere dag naar topkwaliteit Lelies. Dankzij de strenge duurzaamheidseisen die de Decorum kwekers hanteren en de milieucertificaten waarop de leliekweker ieder jaar verantwoording moet afdragen, koopt u verantwoord de beste lelies van Nederland. Voor meer inspiratie over de lelie kwekerij kunt u een kijkje nemen op de website van de kwekerij.

Onze bloemen zijn met veel passie en liefde geteeld door Nederlandse kwekers. Zodra jouw bestelling binnenkomt bij een van onze kwekers, gaan zij zo snel mogelijk aan de slag met jouw boeket. En omdat zij alleen de allermooiste bloemen gebruiken voor jouw boeket, blijven Decorum boeketten extra lang houdbaar! Daarnaast is de natuur, het klimaat en de toekomst van de aarde enorm belangrijk, dit hoef je een Decorum kweker natuurlijk niet uit te leggen! 

Productdetails

0206
8785261306291

Datasheet

Kleur
Roze
Bloemsoort
Lelie
Maat
Large
Soort boeket
Monoboeket
Inpak specs
Chrysal voeding papier plakken
Decorum sticker
Doos M
Freshbag
Inlay M
Persoonlijk bericht
Vastmaken inlay met tie-wrap
Vel Kraft Flowers
Verzendlabel op doos
Verzorgings kaart

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in