Duurzaamheid

Wij van Flowers by Decorum werken vanuit de telersvereniging van Decorum. Deze telersvereniging heeft als gezamenlijk doel samen staan we sterk. Duurzaamheid staat bij deze telersvereniging hoog in het vaandel. Alle bloemenkwekers van Decorum zijn op het hoogste niveau gecertificeerd in het belang van fairtrade, internationale sociale werkvoorzieningen en gewasbescherming. 

Naast het feit dat onze kwekers zijn voorzien van de meest duurzame vorm van bloemen kweken worden onze producten verwerkt en samengesteld in het meest duurzame pand van Nederland.

Design

Het design van onze boeketten is ontstaan vanuit het assortimentsaanbod van de bloemenkwekers van Decorum. Vanuit dit kwekerscollectief wordt continue noviteiten aangedragen en daarmee staan wij als vooruitstrevende telersvereniging vooraan als het gaat om nieuwe soorten te introduceren. Uiteraard moet bloemen passen binnen de stijl die wij in het boeket willen creëren, waarin kwaliteit en versheid absoluut bovenaan staan.

Kwaliteit en versheid

Onze bloemen worden dagelijks door Decorumkwekers dagvers aangeleverd. Wij doen werkelijk alles om ervoor te zorgen dat bloemen langer op de vaas staan! Met verstand van bloemen en de combinatie met de hoogste kwaliteit bloemen beloven wij u graag ten minste 10 dagen vers garantie.

Verzending

De boeketten worden verpakt als cadeau in een speciaal voor bloemen ontworpen en FSC-gecertificeerde verzenddoos en vervolgens netjes bezorgd door onze professionele logistieke partners op ieder gewenst moment, op ieder gewenst adres.

Zakelijke diensten

Boeketten kopen voor uw zakelijke relaties binnen een paar klikken geregeld via Flowers by Decorum. Alleen de beste bloemen van Nederland voor uw zakelijke relaties. Heeft u een speciale aanvraag?  Neem dan eenvoudig contact met ons op.