Zo kan ik langer genieten van mijn boeket

Natuurlijk willen we niets liever dan dat je zo lang mogelijk van dit boeket kunt genieten. Deze tips helpen hierbij. Geen tijd om het boeket nu gelijk mooi in de vaas te zetten? Plaats hem dan tot die tijd wel even in vers leidingwater.

Duurzame verpakking en verse bloemen

Om ervoor te zorgen dat het boeket in goede staat bij jou wordt afgeleverd, maken wij gebruik van speciale en duurzame dozen. De doos kun je hergebruiken of aanbieden bij het papierafval zodat hij kan worden gerecycled. Het papier om het boeket kan bij het groenafval. Ons bloempapier is namelijk gemaakt van 100% gerecycled bloemafval. Deze verpakking zorgt ervoor dat bloemen niet beschadigen in de doos.

Hoe zet ik bloemen op de vaas?

  • Haal het bloempapier van het boeket
  • Snijdt met een snoeischaar of een scherp mes de bloemen 2cm van de onderkant van de bloemsteel
  • Pak een schone vaas, giet er (niet te koud) kraanwater bij en voeg de meeleverde bloemenvoeding toe
  • Zet het boeket in de vaas

De boeketten van FlowersbyDecorum worden met liefde gebonden en met zorg verpakt. Door de versheid hebben sommige bloemen wat tijd nodig om tot volledige bloei te komen.

Haal de oude bloemen uit het boeket

Onze boeketten bestaan uit alleen verse bloemen. Deze bloemen zijn natuurlijke producten en hebben allen een verschillende bloeiwijze. De ene staat pas in bloei, terwijl de andere alweer verwelkt. Ga duurzaam om met de boeketten en verwijder de oude bloem. Daarmee wordt de levensduur van overige bloemen verlengt doordat de verwelkte bloem de bacteriën overdraagt aan andere bloemen in het boeket.