Wij streven er naar om de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren bij het door u opgegeven adres.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €5,95 per boeket. Mocht u een groot aantal boeketten willen verzenden naar 1 locatie kunt u contact opnemen met ons om te informeren naar de mogelijkheden. Mocht u willen dat het boeket dezelfde dag wordt geleverd, dan rekenen wij hier een toeslag voor.

Onze brievenbusboeketten worden verzonden in een brievenbusverpakking. De verzendkosten per brievenbusboeket bedraagt €2,95.

Wat is de verwerkingstijd van mijn bestelling

Indien het boeket voor 17.30 uur ’s avonds wordt besteld, zijn wij in staat het boeket de volgende dag te leveren. Dit geldt niet voor weekend bestellingen en levering op zon- of feestdagen. In drukkere periodes kan de bezorgperiode later zijn, dit wordt ten alle tijden vermeld op de website. In een uitzonderlijk geval is de levering op zondag mogelijk, dit is bijvoorbeeld wanneer Moederdag op zondag valt.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij werken samen met Post NL. Mocht het pakket naar het buitenland worden verstuurd werken wij samen met gerenommeerde vervoerspartijen. In bijzondere gevallen (denk aan grote bestellingen) is het mogelijk dat wij de producten zelf uitleveren, dit gebeurd alleen in overleg met de klant en na wederzijds goedkeuren.

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra wij het pakket verzenden ontvangt u via het opgegeven e-mail adres de bevestiging van verzending en de track & trace code. Het is dus belangrijk dat u het juiste mail adres opgeeft. Mocht u de mail niet ontvangen, controleer dan altijd even de spam inbox.

Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten leveren?

De bestellingen kunnen wij internationaal leveren in Duitsland, België en Nederland. Mocht je de bestelling willen leveren in een ander land neem dan even contact op met de klantenservice.

Op welke dagen kan ik het boeket laten bezorgen?

U kunt zelf kiezen op welke dag u het boeket wilt laten bezorgen. In Nederland bezorgen wij de pakketten 6 keer per week van maandag t/m zaterdag. Mocht u willen bezorgen in het buitenland dan kan dit variëren vanwege de lokale bezorger, neem in dit geval contact op met de klantenservice. Indien u een brievenbuspakket besteld dan zal dit pakketje (indien u dit wenst) de volgende dag mee gaan met de post, met uitzondering van zaterdag en zondag en op weekend bestellingen voor maandag.

Hoe wordt het boeket bezorgd?

Onze boeketten worden hand gebonden en daarna ingerold in duurzaam papier. Dit duurzame papier is gemaakt van bloemenafval. Voordat de boeketten worden ingepakt worden deze voorzien van bloemenvoeding en heldere verzorgingstips. Vervolgens voegen wij de persoonlijke boodschap toe. Tot slot verpakken wij onze boeketten in een speciaal ontwikkelde en milieuvriendelijke bloemen verzenddoos. Nadat het boeket is ingepakt gaat deze mee met de bezorgservice van Post NL wordt deze zo snel als mogelijk bezorgd bij het opgegeven aflever adres.

Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten leveren?

De bestellingen kunnen wij internationaal leveren in Duitsland, België en Nederland. Mocht je de bestelling willen leveren in een ander land neem dan even contact op met de klantenservice.

Kan ik het boeket ook anoniem versturen?

Ja, dit is mogelijk. De ontvanger zal nooit jouw persoonlijke gegevens ontvangen. Je kunt er zelf voor kiezen welke naam je vermeld (of niet) op het kaartje voor een persoonlijke boodschap. De gegevens van de verzender worden nooit zonder toestemming gedeeld.

Wat gebeurd er als de ontvanger niet thuis is?

In Nederland wordt het pakket bij afwezigheid eerst geleverd bij de buren. Wanneer die niet thuis zijn dan kan het boeket worden afgehaald bij een postagentschap in de buurt. In beide gevallen wordt dit netjes gemeld bij de ontvanger en is dit ook terug te vinden via de track & trace code.

Krijg ik een ontvangstbevestiging?

Wij werken met een track & trace systeem die is aangeleverd door onze vervoerders. Zodra het boeket wordt verzenden is het pakket te volgen tot aan de aflevering.