Tulpen

Tulpen koop je eenvoudig van Flowers by Decorum. Bestel voorjaarsboeketten voor brievenbus of reguliere levering snel en laat de volgende dag al bezorgen. Tulpen van...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Tulpen zijn net als hyacinten en narcissen echte voorjaarsbloemen. Er zijn veel verschillende tulpenkwekerijen in Nederland. Slechts twee daarvan horen tot de Decorum-groep. van der Gulik Tulpen en Borst bloembollen. Laatstgenoemde tulpenkwekerij produceert ook de pioenrozen voor Flowers by Decorum. De tulpen zijn volgens beide kwekers van hoogste kwaliteitseisen geproduceerd. Volgens hun proces worden tulpenbollen in verschillende maten gesorteerd. De zwaarste kwaliteit is uiteindelijk goed genoeg om onder het Decorum merk verkocht te worden. Naast de zwaarste kwaliteit tulpenbol, stellen onze kwekers nog een andere belangrijke goede kwaliteitsvoorwaarde voor de beste tulp van Nederland. Nadat de tulpenbollen zijn geoogst, gepeld en zijn opgeslagen worden aankomende tulpen opgeslagen voor een kou periode. In de koude periode wordt de zwaarte van deze tulpen bepaald. Uiteraard verschilt de kou periode per tulpensoort. Voordat een bos tulpen kan worden getrokken gaat er dus een productieproces aan vooraf tot 9 maanden voordat überhaupt de eerste tulp geoogst kunnen worden. 

Tulpen worden getrokken vanaf eind December. Zo vroeg is eigenlijk uniek omdat vanuit de natuur tulpen pas in april groeien. Tulpen langs de weg en tulpen in het veld zijn hiervan goede voorbeelden. Flowers by Decorum biedt tulpen al vanaf eind December aan als voorjaarsbloemen en lenteboeketten. Net als iedereen kunnen wij niet wachten tot de eerste tulpen weer uit de grond komen en wij de tulpen bezorgen.

Tulpen bezorgen als brievenbusboeket of als voorjaarsboeket het kan allebei. Tulpen van Decorum zijn normaalgesproken langer waardoor deze ook in een tulpen- of voorjaarsboeket kunnen worden verwerkt. Tulpen voor de brievenbus worden speciaal op brievenbusformaat afgesneden. Of het nu tulpen zijn voor de brievenbus of in het tulpenboeket zijn, Tulpen van Decorum ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Tulpensoorten zijn iedere week weer anders. Dit komt doordat sommige tulpen een langere koude periode nodig hebben. Daarom zijn sommige rode tulpen en witte tulpen eerder in het seizoen dan bijvoorbeeld gele tulpen. Bijzondere tulpensoorten zoals de parkiettulp en de papegaai tulp.