Hyacinten

Hyacinten koop je eenvoudig van Flowers by Decorum. Bestel voorjaarsboeketten voor brievenbus of reguliere levering snel en laat de volgende dag al bezorgen....

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Hyacinten van Decorum

Hyacinten zijn net als Tulpen en Narcissen echte voorjaarsbloemen. Hyacinten bloeien vanaf december en worden van december tot april getrokken in de kas. 

Hyacinten kwekers van Decorum

Er zijn in de bollenstreek veel verschillende Hyacinten kwekerijen. Slechts twee Hyacinten kwekers rekenen zich tot de Decorum groep, te weten: van Noort Hyacinten en Straathof Hyacinten. De Hyacinten zijn volgens beide kwekers van hoogste kwaliteitseisen geproduceerd. Volgens hun proces worden de Hyacintenbollen in verschillende maten gesorteerd. 

Hyacinten verzorging

Hyacinten niet aansnijden, dit voorkomt dat Hyacinten slap gaan hangen. De Hyacintenkweker heeft de hyacint zelf al aangesneden. Hyacint uitgebloeid? Voor Hyacinten in vaas is het van groot belang dat de voet van de steel eraan blijft zitten. De steel van een Hyacint eindigt namelijk direct aan de bloembol. Onze kwekers snijden met uiterste precisie de hyacint van de bol af. Door de Hyacinten niet aan te snijden geef je deze voorjaarsbloem een langer vaasleven. 

Hyacinten kopen

  • Hyacinten brievenbus pakket
  • Hyacinten in boeket verwerkt kan, Hyacinten niet aansnijden.