Gerbera

Met Gerbera bloemen in het boeket maakt van verschillende bloemen een boeket. Door het grote aanbod gerbera's in verschillende kleuren is het belangrijk dat met...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Gerbera's van Decorum

De Gerbera zijn bloemen die vaak als eerste opvallen in een boeket. Gerbera is de kleurmaker in een boeket en kan daarmee het bloemboeket maken of breken. Flowers by Decorum kiest daarom samen met onze kwekers de meest geschikte Gerbera uit die perfect bij de stijl van het boeket past. Of het nu gaat om zomerboeketten, herfstboeketten, winterboeketten of gaat om boeketten voor het voorjaar. In ieder seizoen geeft de grootbloemige Gerbera en identiteit van het boeket weer. Grootbloemige Gerbera's worden vaak geassocieerd met de mini Gerbera ofwel de Germini

Gerbera kwekers van Decorum

Voor de productie van onze Gerbera's delen twee kwekers een totaal assortiment van 55 verschillende soorten en kleuren. Onze kwekers zijn Gerberakwekerij R. Mooyman en Villa Gerbera. samen zijn deze twee Gerbera kwekerijen goed voor gerbera's in alle kleuren, soorten en maten. Gerbera's van Flowers by Decorum worden op duurzame- en milieuvriendelijke wijze geteeld, met oog voor topkwaliteit! Om deze kwaliteit te waarborgen worden Gerbera's dagvers geleverd aan Flowers by Decorum. Voor een maximale houdbaarheid van de Gerbera volgt hieronder een aantal verzorgingstips voor Gerbera's.

Gerbera verzorgen

Bloemen als Chrysanten, Troschrysanten, Celosia en Alstroemeria zijn niet gevoelig voor bacteriën. De Gerbera is een bloem dat wel gevoelig is voor bacteriën. Bacterie overdracht tussen de bloemen is vaak een reden dat de als eerst de Gerbera gaat hangen in een boeket. Om bacteriën van bloemen weg te houden kunnen de volgende verzorgingstips de bloemen vers houden.

  • Zet de boeket met Gerbera altijd in een schone vaas
  • Gebruik een paar druppels chloor in het water met bloemenvoeding om Gerbera's vrij te houden van bacteriën
  • Snijdt 2 cm van de Gerberasteel af

Gerbera in boeketten

Gerbera verkopen wij niet als mono boeket maar alleen Gerbera's verwerkt in een boeket. Bekijk hier ons assortiment van veldboeketten met Gerbera's.