Narcis

Bestel nu Narcissen van hoge kwaliteit. Narcissus is een echte paasbloem en het hele voorjaar verkrijgbaar van Flowers by Decorum. Narcis kopen van de hoogste...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Narcissen van Decorum

Narcissen zijn echt paasbloemen. Een Narcis is het lenteboeket om op tafel te zetten tijdens vrolijke lentedagen. Net als Tulpen en Hyacinten bloeien Narcissen in het voorjaar. De narcissen zijn volgens onze kweker volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd. Onze kweker WF Leenen kweekt als enige kweker van Nederland de hoogste kwaliteit Narcissen. 

Onze kweker WF Leenen

Onze kweker WF Leenen kweekt naast narcissen, ook sonatini's. Een Sonatini is een kleinere variant van de Amaryllis die vooral in de eerste zomermaanden bloeit. Deze Amaryllis worden ingezet voor de zomerboeketten van Flowers by Decorum. In totaal kweekt WF Leenen 20 soorten Narcissen en 3 soorten Sonatini van oktober tot en met mei. Deze bloemen worden op duurzame wijze en energie arm geteeld. Zo worden bijvoorbeeld de Narcisbollen op schelpensubstraat gekweekt.

Narcis boeket

Boeketten met Narcissen zijn te bestellen als brievenbusboeket. narcissen voor brievenbus bestel je eenvoudig snel bij Flowers by Decorum. Narcissen in combinatie met andere bloemen uit bloembollen, zoals calla's, irissen en diverse voorjaarsbloeiers zijn lastig te combineren in een vrolijk voorjaarsboeket. Bij het aansnijden stoot de Narcis slijm af dat een negatief effect heeft op de overige snijbloemen in het boeket. Daarom kun je bij Flowers by Decorum uitsluitend narcissen kopen als brievenbus boeket.