Amaryllis

Amaryllissen koop je eenvoudig van Flowers by Decorum. Bestel boeketten met Amaryllis snel en laat de volgende dag al bezorgen. Amaryllis bloem is bijzonder door de...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

De Amaryllis is een echte winterbloeier. De Amaryllissen van Decorum worden geteeld door onze kweker Erik Boers Amaryllis. Deze kweker is iemand die zijn vak verstaat en als lid van telersvereniging Decorum Amaryllis van premium kwaliteit produceert. Zo valt te lezen hoe de Amaryllis wordt opgekweekt vanuit de Amaryllisbos tot een stengel tot wel een meter lange Amaryllis! In de winterboeketten van Decorum worden uitsluitend Amaryllissen van onze kweker verwerkt. 

Voor de amaryllis verzorging heeft onze kweker een aantal verzorgingstips. Wil je de Amaryllis overhouden na de kerstdagen, geef het Amaryllis boeket dan vooral koud water en bloemenvoeding. Gaat de amaryllistengel krullen? Het opkrullen van de steel van de Amaryllis is een natuurlijk proces. Wil je voorkomen dat de steel verder krult, bindt er dan een elastiekje omheen of een stukje waterbestendige tape. 

Amaryllissoorten voor de boeketten van Flowers by Decorum worden twee verschillende soorten gebruikt. De 'Himalaya' een elegante fluweel witte Amaryllis speciaal voor het Wild & White boeket. De 'Ferrari' is een fel rode Amaryllis met extra grote bloemen en speciaal voor het boeket met rode tinten.

De Amaryllis bloem staat bekend als grote bloem en wordt geassocieerd met de wintermaanden. Net zoals dat tulpen vaak worden geassocieerd met het lenteboeketten