Veldboeketten

Veldboeket kopen? Met een veldboeket van Flowers by Decorum maak je een statement in je ruimte of verras iemand met een mooie bos bloemen uit het veld in...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Veldboeket kopen?

Iedere bloem in de veldboeketten van Flowers by Decorum is een topbloem. Koop hier de een veldboeket van uitstekend kwaliteit en verras altijd met seizoensbloemen. 

 • Waarom is een veldboeket zo hip? Veldboeketten zien we overal in tv reclames tot bij de lokale bloemist zien we dat steeds meer veldboeketten worden verkocht.
 • Wat is een veldboeket.. Veldboeketten zijn bossen bloemen waarin bloemen los gebonden zijn en waarin bloemen in lengte van elkaar verschillen. Deze veldboeketten bestaat vooral uit bloemen waarin iedere bloem zijn eigen pracht laat zien.
 • Uit welke bloemen bestaat een veldboeket.. Veldboeketten bestaan vooral uit seizoensbloemen. Bij beschikbaarheid bestaat een veldboeket uit de volgende bloemen:

Bloemen in een veldboeket

Iedere bloem in de veldboeketten voegt een bepaalde waarde toe aan het boeket. De bloemen zijn met zorg voor duurzaamheid en oog voor detail uitgekozen.

 • Lisianthus - de Lisianthussen van Decorum worden gekweekt door Montana Lisianthus. De symboliek van de Lisianthus bloem staat voor charisma, waardering en dankbaarheid. Met deze bloemen in jouw veldboeket is het gemakkelijk om iemand te bedanken met een bos bloemen. Door de bloemen op verschillende hoogtes, kleuren en vormen van de stengel is deze bloem een delicaat item voor in een veldboeket van Flowers by Decorum.
 • Ranonkel - Ranonkels zijn echte lentebloemen en worden gekweekt door André Knoppert en zn. Denk je aan veldboeketten? dan zal een Ranonkel daarin niet ontbreken. Ranonkels zijn er in veel verschillende felle- en hippe kleuren. Een ranonkel bloem wordt weggegeven duidt op zakelijke relaties op behaalde successen.  Geef je bloemen voor je partner? Met een Ranonkel in het veldboeket vertel je jouw geliefde daarmee dat je hem of haar aantrekkelijk vind. Boeket met Ranonkel is daarmee het perfecte cadeau als relatiegeschenk of als cadeau voor je geliefde.

 • Lelie - Lelies bloeien op natuurlijke wijze uitsluitend in de zomer en zijn daarmee officieel zomerbloemen. Decorumkweker Moerman Lilium produceert Lelies jaarrond en daarmee kunnen de Roselily's in ieder veldboeket gebruiken. Lelies van Decorum zijn kwaliteitslelies 'Roselily'. Een Rooslily is een unieke dubbelbloemige lelie met bijzondere karaktereigenschappen. Roselily bevat geen stuifmeel op de stempel en is daardoor niet zo sterk kruidig geurend als traditionele lelies. De Roselily is licht zoet geurend en is bijzonder aantrekkelijke bloem doordat deze bloemen dubbel openbloeien. Als de lelie bloeit, lijken ze het meest op een roos. Vandaar dat de Roselily is vernoemt naar twee bloemen. Namelijk de roos en en de lelie. De combinatie van deze bloemen en de lengte van deze bloem geeft deze bloem een schitterend lengte effect aan de veldboeketten van Flowers by Decorum.

 • Asparagus - De Asparagus is een tropische groene tak afgeleid van de asperge geproduceerd door onze asparaguskwekerij van der Valk Groenesier. Door de tropische groene takken van de Asparagus Plumoses toe te voegen aan de veldboeketten van Flowers by Decorum krijgen veldboeketten een losgebonden karakter. Ook voegt de aparagustak een rustgevende sfeer in het boeket. Veldboeketten met asparagus van Decorum zijn dan ook ideaal om iemand beterschap of sterkte te wensen voor de komende periode. 

 • Pioenroos - Pioenrozen staan bekend om de romantische uitstraling met roze, rode en oranje tinten geproduceerd door onze topkweker Borst Bloembollen. Deze bloembollen kweker is ook deels verantwoordelijk voor de tulpen van Decorum. Pioenrozen in veldboeketten zorgt met de prachtige grote volle bladeren voor een sierlijke toevoeging aan de veldboeketten. Met de lichtzoete geur is deze topbloem van de lente goed te combineren met bloemen als de Lisianthus en de Roselily.

Veldboeketten verzorgen

 • Snijdt de bloemen schuin af met een mesje - daarmee zorg je dat bloemen genoeg water kunnen opnemen.
 • Gebruik ten alle tijden een schone vaas en vers water - daarmee voorkom je dat bacteriën in het water komen en de bloemen de schadelijke bacteriën opnemen.
 • Zorg dat de Asparagus altijd in het water staat - asparagus zonder water gaat de tak snel ruien en daarmee gaat de kwaliteit van dit boeket snel achteruit. Haal de dorens met een mesje van boven tot beneden de Asparagus om daarmee te voorkomen dat deze steel stelen van andere bloemen kapot maakt.
 • Zet het boeket niet in direct zonlicht. Door direct zonlicht zal de pioenroos en ranonkel sneller uitbloeien dan de Roselily.

Veldboeketten bestellen

Bestel hier een veldboeket van Decorum en verzeker jezelf van de beste kwaliteit bloemen. Door een van bovenstaande boeketten te kopen ben je verzekerd van een mooi veldboeket met bloemen van premium kwaliteit. Bij ontvangst van je bestelling gaan onze kwekers direct voor je aan de slag. 

Liever toch een ander boeket kopen? Bekijk snel onze winter, zomer, lente en herfstboeketten. Niet thuis? geen probleem. Net zo eenvoudig bestel je een brievenbusboeket.