Lenteboeketten

Boeket bloemen kopen in vrolijke lentekleuren? Fleur je huiskamer op met een mooi zonnig boeket of verras iemand met een mooi voorjaarsboeket. Bestel snel de...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Lenteboeket kopen?

Bloemen uit het lente assortiment van Flowers by Decorum zijn door onze kwekers met uiterste zorg geselecteerd. Door alle hippe, zachte voorjaarskleuren met ons uitgebreide bloemenassortiment te matchen zijn hieruit een aantal boeketten samengesteld, als brievenbus boeket of een hip veldboeket. Wel boeket je ook kiest, in het voorjaar en de lente ben je gegarandeerd van de volgende bloemen.

Lente bloemen van Decorum

  • Tulpen - Bij de Lente horen natuurlijk tulpen! Tulpen van Flowers by Decorum zijn van de hoogste kwaliteit. Onze tulpenkwekers van Decorum Patrick van der Gulik en Borst Bloembollen stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de tulpen. De extra zware kwaliteit wordt uitsluitend gebruikt voor de tulpen van Flowers by Decorum. De hoogste kwaliteitstulpen eenvoudig als brievenbusboeketje of verwerkt in een van onze veldboeketten.
  • Narcis - Narcissen zijn bloemen met de vrolijke gele- en witte kleuren echte paasbloemen. Narcissen bloeien echter al in het voorjaar als het buiten nog koud is maar vanuit het natuurlijk proces groeien deze bolbloemen vanaf april. Onze kweker WF Leenen kweekt naast 20 soorten Narcissen ook Sonatini's, welke pas einde van de lente bloemen geeft. Een Narcissenboeket eenvoudig door de brievenbus laten bezorgen kan op de webshop van Flowers by Decorum. 
  • Hyacint - Hyacinten vormen de geur van de lente. Koop een Hyacintenboeket van Flowers by Decorum en jaag daarmee de winter het huis uit. De Hyacinten van Flowers by Decorum worden vanaf de herfst al geproduceerd door onze topkwekers van Noort Hyacinten en Straathof Hyacinten. Beide bloemen kwekers zijn gespecialiseerd in het kweken van hyacinten van hoge kwaliteit. De meeste Hyacinten worden door deze kwekers geteeld op water. Dus heb je liever geen winter? Haal dan nu in de herfst de lente al in huis met een Hyacinten boeketje van de hoogste kwaliteit.
  • Freesia Hofland Freesia

Lentebloemen verzorgen

Met de lenteboeketten van Decorum koop je bloemen van de hoogste kwaliteit. Om de bloemen langer mooi te houden kunnen de volgende tips helpen.

  • Hyacinten niet aansnijden - Het aansnijden van de Hyacinten doet één van onze kwekers al voor je. De Hyacint haalt energie en voedingsstoffen uit de onderkant van de steel welke direct van de bloembol afkomt.
  • Snijdt alle bloemen schuin 2cm af vanaf de onderkant aan, met uitzondering van de Hyacinten natuurlijk!
  • Zet de bloemen in een schone vaas. Het is zonde als de mooie bloemen door bacteriën in de vaas sneller afsterven.
  • Zet tulpen in niet meer dan 2 cm kraanwater op kamertemperatuur en ververs dit water regelmatig. De 2cm water is nodig omdat tulpen zich volzuigen met water. Zorg dat tulpen niet droog komen te staan.
  • Zet de vaas op een koele standplaats - liefst niet te zonnige
  • Narcissen kunnen niet in combinatie met andere bloemen. Narcissen scheiden namelijk stoffen uit in het water dat schadelijk kan zijn voor andere bloemen in het boeket.

Lenteboeketten bestellen

Bestel hier een Lenteboeket van Decorum en verzeker jezelf van de beste kwaliteit bloemen. Lentebloemen voor iedere gelegenheid  Door een van bovenstaande boeketten te kopen voor een geboorte of beterschap ben je verzekerd van een mooi boeket bloemen van premium kwaliteit. Bij ontvangst van je bestelling gaan onze kwekers direct voor je aan de slag. 

Toch een ander boeket kopen? Neem een kijkje in het totaal assortiment boeketten van Flowers by Decorum.