Herfstboeketten

Boeket kopen in herfst kleuren? Haal nu de herfst in huis met de mooiste bloemen van Flowers by Decorum. Fleur je huiskamer op met mooie najaarsbloemen vers vanuit...

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Herfstboeketten van Decorumbloemen

Van Flowers by Decorum is iedere bloem in onze herfstboeketten een topbloem. Iedere bloem is herkenbaar aan de herfstkleuren en bloemsoorten welke goed gedijen in het herfstseizoen. In de Herfstboeketten van Flowers by Decorum ben je in jouw boeket niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteitsbloemen maar ook van de volgende bloemen in het boeket:

Herfstbloemen van Decorum

  • Chrysant - Chrysanten zijn veelzijdige bloemen. De herfst is door het imago van Allerheiligen en Advent en de groen- en donker oranje tinten wel een seizoen waarin Chrysanten op een piek niveau zitten. Chrysanten kopen wij van onze topkweker Arcadia Chrysanten.
  • Troschrysant - Naast geplozen bolchrysant heeft Flowers by Decorum ook de troschrysanten in de boeketten. De troschrysant heeft een klassiek imago en met warm-rode en lichtgele tinten heeft deze bloem een sfeerbepalende toevoeging aan het herfstboeket. Onze kweker van Wordragen Chrysanten en van Dijk Chrysanten telen namelijk de hoogste kwaliteit troschrysanten van Nederland. Naast de Gerbera en trosroos is de tros chrysant een sfeerbepalende bloem in de boeketten.
  • Trosroos - Trosrozen van onze trosrozen kweker van Seters Roses zijn door de felle kleuren een schitterende toevoeging aan boeketten van Decorum. Door continu nieuwe trosrozen te testen biedt deze kweker ieder seizoen een nieuwe verassende kleur. 
  • Alstroemeria - De Alstroemeria bloem van onze topkwekerij together2grow. Deze kwekerij is gespecialiseerd in de Alstroemeria en trosalstroemeria. De Alstromeria is nooit echt een heel opvallende bloem in het herfstboeket. Door de hoge kwaliteit van de alstroemeria bloemen van onze topkweker krijgen wij het voor elkaar om met verassende kleuren bloemen de herfstboeketten te maken als echte eyecatcher!

Herfstbloemen verzorgen

Met de herfstboeketten van Decorum koop je bloemen van de hoogste kwaliteit. Om langer te genieten van jouw herfstboeket zijn de volgende tips handig om bloemen langer mooi te houden.

  • Snijdt de herfstbloemen schuin af - door bloemen aan te snijden zorg je voor een 'verse wond' waardoor bloemen alle voedingsstoffen uit de meegeleverde bloemenvoeding snel kunnen opnemen
  • Doe vers water in een schone vaas - Herfstbloemen kun je langer op de vaas bewaren dan bloemen uit andere seizoenen. Herfstbloemen sterven als er bacteriën uit de vaas in het water terecht komen.

Herfstboeketten bestellen

Een verjaardag Bestel hier een herfstboeket van Decorum en verzeker jezelf van de beste kwaliteit bloemen. Door een van bovenstaande boeketten te kopen ben je oor iedere gelegenheid verzekerd van een mooi boeket bloemen van premium kwaliteit. Bij ontvangst van je bestelling gaan onze kwekers direct voor je aan de slag. 

Toch een ander boeket kopen? Neem een kijkje in het totaal assortiment boeketten van Flowers by Decorum.