Zomerboeketten

Boeket kopen in zomerse kleuren? Fleur je huiskamer op met een mooi zonnig boeket of verras iemand met een mooi zomers boeket.

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Zomerboeketten kopen

De zomerboeketten van Flowers by Decorum zijn boeketten die bestaan uit bloemen die vooral in de zomer bloeien of een tropisch karakter hebben. Iedere bloem in de zomerboeketten van Decorum met zorg voor duurzaamheid en oog voor hoge kwaliteit gesorteerd en dagvers geleverd. Koop je een zomerboeket van Flowers by Decorum dan ben je niet alleen van de hoogste kwaliteit verzekerd. Ook kom je volgende tropische bloemen en zomerbloeiers tegen.

Zomerbloemen

Celosia - Celosia's geven een boeket, door de fele oranje en rode kleuren direct een stijlvolle en zomerse uitstraling. Aan de zijkant van de Celosia bloem zitten de eigenlijke bloemen van deze zomerbloem. Onze kweker van deze topkwaliteit Celosia is Bosbloemen. Deze Celosia's van Bos Bloemen worden op duurzame wijze, onder tropische omstandigheden gekweekt.

Gerbera of mini Gerbera - De Gerbera bloem zijn de ogen van het boeket en bepalen met felle- en zomerse kleuren de sfeer in het boeket. Zomerboeketten kunnen daarom niet zonder Gerbera. Grootbloemige Gerbera worden gekweekt door onze topkwekers Richard Mooyman en Villa Gerbera. Zij zorgen dagelijks voor verse gerbera's in boeketten. De klein bloemige Gerbera, ofwel de Germini zijn net zo belangrijk en vormen een subtiele zomerse toevoeging aan deze veldboeketten. Deze mini Gerbera wordt gekweekt door Gerbera kwekerij Jac. Oudijk Gerbera. De gerbera in zomerse kleuren zorgt voor stijlvolle en zomerboeketten.

Curcuma - Een Kurkuma is een echte zomerbloeier. Met een Curkuma bloem in het boeket maakt de bos bloemen tot een tropische bloemen. Naast de tropische schoonheid heeft staat de Curcuma bekend om geneeskrachtige kruiden voor zuiveren van de lever. Onze Kurkuma kweker Villa Curcuma produceert Curcuma's van de hoogste kwaliteit.

Sonatini - De mini Amaryllis bloeit alleen op het veld van WF Leenen na het Narcissen seizoen. Deze mini Sonatini bloeit, in tegenstelling tot de normale Amaryllis, in de zomer en is daarmee een echte Hollandse zomerbloem. 

Jaarrond genieten van zomerse boeketten

Bovenstaande zomerbloemen zijn weliswaar zomerbloemen maar door de duurzame kweekmethodieken van onze kwekers maakt het mogelijk deze zomerse bloemen jaarrond te produceren. Daarmee haalt u met de mooiste bloemen van Nederland jaarrond de zomer in huis! Dus of het nu winter, herfst of lente is. Met een zomerboeket van Flowers by Decorum haal je ieder seizoen gegarandeerd de hoogste kwaliteit zomerbloemen in huis.

Bestel hier jouw zomerboeket voor een verjaardag of geslaagd en feliciteer met bloemen. Met Flowers by Decorum zeg je bedankt en laat bloemen spreken met bloemen van Decorum en verzeker jezelf van de beste kwaliteit bloemen cadeau geeft. Door een van bovenstaande boeketten te kopen ben je verzekerd van een mooi boeket bloemen van premium kwaliteit. Bij ontvangst van je bestelling gaan onze kwekers direct voor je aan de slag.