Winterboeketten

Winterboeketten bestaan uit bloemen die vooral in het najaar bloeien. Bestel je winterbloemen bij Decorum.

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Winterboeket kopen? 

iedere bloem in ons winterboeket is een topbloem. Bij een koop van een Decorum winterboeket ben je verzekerd dat de volgende bloemensoorten niet zijn vergeten:

Winterbloemen van Decorum

  • Amaryllis - Amaryllisen zijn onder onze kweker Boers Amaryllis beter bekend als Hippeastrum en komt uit de bollen van de narcisfamilie
  • Helleborus - De Helleborus bloem is een kerst roos. Toch ziet onze kweker Fiore Helleborus de teelt ieder jaar toenemen. De Helleborusbloem heeft over het algemeen een lang vaasleven tot wel 3 weken.
  • Cymbidium - de Orchidee van koude nachten. Een prachtige Cymbidium bloem is het wow-effect in een bloemen boeket. Onze kweker Koningshof teelt vanaf oktober de Cymbidium snijbloem voor nog meer pracht en uithoudingsvermogen in het boeket. Net als de Amaryllis en Helleborus heeft de cymbidium een lang vaasleven.
  • Tulpen - Een Hollandse bos tulpen is vanaf de periode na kerst weer volop te koop. De tulpen van onze kwekers van der Gulik en Borst Bloembollen zijn ieder jaar van topkwaliteit. Bestel hieronder tulpen boeket of laat deze eenvoudig bezorgen als brievenbusboeket.
  • Hyacinten - Net zoals de tulp is een Hyacint snijbloem vanaf december te koop. Hyacinten van Decorum worden gekweekt door onze topkwekers van Noort Hyacinten en Straathof Flowers worden.

Verzorging winterboeketten

Zet de winterbloemen in een schone vaas. Plaats de vaas in een ruimte van 15-25 graden. Wanneer in de koude wintermaanden een gezellige bos bloemen de ruimte opfleuren zet de vaas met bloemen dan niet boven de kachel of voor de openhaard. Zo kun je langer genieten van het winterboeket.

Winterboeket bestellen

Bestel hier een winterboeket van Decorum en verzeker jezelf van de beste kwaliteit bloemen. Door een van onze winterboeketten te kopen ben je verzekerd van een mooi boeket bloemen van premium kwaliteit. Bij ontvangst van je bestelling gaan onze kwekers direct voor je aan de slag.